imagesLogo_OnGrey
Portfolio
Ontdek Images marketing

Een keer een verkennend gesprek voeren?


Wij spreken vloeiend Jitsi, Zoom, Teams en Facetime. Dus alle reden om de koffie aan te ztten en een gesprek te voeren over marketing, imago, campagnes en wat er mooier of beter kan. Ongeacht of dat gaat om een digitale klantreis of een fysieke verkoop-omgeving.

Onze mooie foto's op de site gezien? Alles is door ons gemaakt en dat kan dus ook voor uw huisstijl.

DSC_1261deep1
Over Robert

Robert Portengen heeft jarenlange ervaring in de financiĆ«le sector en is daarnaast al jarenlang eigenaar van Images Marketing / creative productions. Door de combinatie van zijn kennis van klantwensen, klantreizen en klantbegrip met de kennis van de financiĆ«le sector is hij goed in staat om uw producten te moderniseren en zo tevens te voldoen aan de eisen van toezichthouders op dat gebied. 

Robert is tevens een ervaren informatiemanager, Business advisor consultant, gespecialiseerd in Business / IT alignment. Robert is CamJo gediplomeerd en Msc in IT management. 


Robert heeft een bewezen track record in project start-ups, innovatiemanagement en het bouwen en managen van een business cases. Prince2, ITIL, procesmanagement, business analyse and contractmanagement hebben geen geheimen voor hem.

robertportengen2020
RObert portengen